Chiftele cu arome orientale

 






INGREDIENTE

500g carne tocata vita
1 cartof fiert potrivit
1 legatura patrunjel
1 ceapa
1 ou
2 morcovi rasi
1 lingurita chimion
1 lingurita scortisoara
1 lingurita menta uscata
1 lingurita cimbru
sare
piper
ulei 50 ml

CUM SE PREGATESTE

Se toaca marunt ceapa si patrunjelul. Cartoful fiert se paseaza, morcovii se rad pe razatoare mica. Carnea tocata se amesteca cu ceapa, patrunjelul, cartoful , morcovii, mirodeniile (simbru, scortisoara, menta uscata si cimbru, sarea si pierul). Se adauga oul si uleiul si se maesteca toate.
Se formeaza apoi chiftele care pe tepuse se frigarui. 
Chiftelele le-am bagat in cuptor la temperatura de 180grade timp de 35-40min.

Au un gust excelent! Le-am mancat cu lipii, iaurt grecesc, ardei iuti jalapeno si salata .

Inspiratia zilei!



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cheesecake cu lime

Salata de castraveti

Cheeseburger de vita