Cheeseburger de vita
INGREDIENTE
450g carne tocata de vita
1 lingurita mustar
2 linguri suc de rosii
1 lingura ulei
sare
piper
1 rosie
1 ceapa taiata rondele
cateva frunze salata
1 pachet branza topita felii cheeseburger Hochland
8 chifle pentru burgeri
CUM SE PREGATESTE
Carnea tocata se amesteca cu sare, piper, ulei, mustar si suc de rosii. Dupa care se formeaza 8 burgeri.
Am ales sa ii fac la cuptor si au iesit la fel de buni ca cei facuti in tigaie.
Se coc la 190grade timp de 25min.
Intre timp se taie rosiile si ceapa rondele. Chiflele se taie jumatati si se prajesc un pic in prajitorul de paine.
Cand burgerii sunt gata incepe montarea lor. Fiecare jumatate de chifla se unge cu mustar. Se pun apoi pe rand burgerul,,felia de branza topita, ceapa, rosia, salata.
Se mananca cu cartofi prajiti si/sau salata verde.
Inspiratia zilei!
Comentarii
Trimiteți un comentariu