Salam de biscuiti
INGREDIENTE
300g biscuiti
100g ciocolata 40% cacao
50g unt
50 ml lapte
1 lingurita cacao
o lingura merisoare confiate
CUM SE PREGATESTE
Ciocolata se topeste la bain marie intr-un vas rezistent la temperaturi inalte, peste care se adauga untul, iar la final laptele. Se tine la bain marie pana se omogenizeaza toate cele 3 ingrediente.
Biscuitii: 100g se piseaza marunt, iar 200g se rup cu mainile in patru bucati, peste care se cerne cacao si se adauga merisoarele.
Peste biscuiti se toarna compozitia de ciocolata topita cat mai fierbinte si se amesteca, pana se formeaza un fel de aluat in care trebuie sa se vada bucatile de biscutiti.
Apoi acest aluat se pune intr-o folie de plastic si se ruleaza in forma unui salam.
Dupa care se pune in frigider pentru cateva ore.
Inspiratie zilei!
Comentarii
Trimiteți un comentariu